KURSER & PEPTALK

Genderwise tilbyder kurser og peptalk, som skærper dit fokus på kønsproblematikker på arbejdspladsen og klæder dig på til at styrke diversiteten i din virksomhed, uddannelsesinstitution eller branche. Herunder ser du eksempler på de kurser, vi tilbyder

LIGEVÆRDIG KOMMUNIKATION


Mange – både kvinder og mænd – har ikke fra barnsben fået værktøjerne til ligeværdig kommunikation. Det er kommunikation, hvor vi hver især bliver på vores egen banehalvdel og møder vores samtalepartner med ligeværd og respekt.

FARVEL TIL FLINKESKOLEN


Magt i livet og på jobbet er ikke noget, man får. Det er noget, man tager. På dette kursus får du inspiration til at tage livtag med din indre pleaser og sætte din egen dagsorden på den gode måde – så du vinder respekt og bliver taget alvorligt af mennesker omkring dig.

MØD KVINDER MED RESPEKT, MAND!


#MeToo har taget os med storm i 2020, og skeletterne vælter stadig ud ad skabene, mens kendte mænd må forlade deres job i vanære. På denne kursus får du værktøjer til at møde kvinder med respekt – uden at det går ud over flirten!

VISION

Vores vil skabe grobund for, at uddannelses- og karrierevalg træffes ud fra interesser og talenter – og ikke ud fra bevidste og ubevidste kønsstereotyper.

MISSION

Vi arbejder for at gøre fag og -uddannelser attraktive for alle uanset køn, nedbryde kønsstereotyper og sikre ligeværdig kommunikation.

VÆRDIER

Vi tror på, at langt de fleste kvinder og mænd ønsker at bidrage til at skabe et samfund, hvor alle – uanset kønsorientering – kan ud-folde deres talenter, blive mødt med respekt og gå efter at skabe den karriere, de drømmer om.

MÅL

Vores mål er at gøre en forskel, så ledelser og med-arbejdere særligt i mands-dominerede fag får værk-tøjer til at tiltrække og fast-holde alle uanset køn, som gerne vil studere og gøre karriere inden for det fag.

Ligestilling er ikke et nulsumsspil,

men en vinderstrategi for os alle.


Genderwise